Je eigen tracks maken (produceren) met Ableton Live

“Muziek leren produceren bij Eindhoven DJ University”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het maken van je eigen tracks is een heel gedoe, en valt zonder de juiste begeleiding niet mee. Vele van ons hebben de wens om zelf hun eigen tracks te maken. Eindhoven DJ University voorziet in deze wens door vanaf nu produceer opleidingen aan te bieden voor beginnende en ambitieuze startende producers.

Tijdens de opleiding maken we gebruik van uren aan instructie video’s. Deze video’s krijgen de studenten iedere week mee naar huis, en aan de hand van deze video’s maakt de leerling zelfstandig zijn opdrachten. Na een week kom de student terug naar de dj school om samen met de leraar de gemaakte opdrachten te bekijken en beoordelen. Er is dan alle ruimte voor alle vragen. Na 10 lessen heb je een track af.

De opleiding duurt 10 weken. Iedere week heb je 1 uur lang een privé sessie met de leraar. Aangezien er veel software beschikbaar is om zelf muziek mee te maken hebben we ons gespecialiseerd in 1 van deze software pakketen. Ableton Live 9 is het programma wat wij gebruiken voor onze produceer opleiding.

 

Wat heb je nodig en moet je kunnen om deze opleiding te volgen:

  • een laptop met daarop een goed werkende versie van Ableton Live 9 (software is niet inbegrepen bij de opleiding)
  • verstaan van de Engelse taal.
  • je bent minimaal 18 jaar
  • je hebt doorzettingsvermogen

Kosten voor deze opleiding van 10 lessen bedragen 450,- euro. (voor leerlingen ouder dan 21 jaar is er een toeslag van 50 euro ter compensatie van de BTW)

Voor meer info stuurt u ons een bericht via de contact sectie.