E.D.U. is open!

Eindhoven DJ University, dè -Place-To-Be- voor DJ’s.

Jong en oud, groot en klein, op deze universiteit is iedereen welkom om alle Ins, Outs, Tips & Tricks te leren van dit misschien wel meest begeerde beroep aller tijden. Zo leer je, naast de pure techniek van het mixen, bijvoorbeeld ook hoe je een set kunt opbouwen en hoe je de eerste stappen in de richting van een serieuze carrière zet. Na twaalf wekelijkse lessen aan de E.D.U. ben je voldoende bekend met de basistechnieken, om met plezier thuis verder te kunnen oefenen. Kort daarna kun je zelfs al aan een optreden beginnen te denken.

Ook de DJ die al meer gevorderd is, kan bij de E.D.U. terecht. Het leren omgaan met (buitenlandse) boekingen, het produceren van tracks en het distribueren van demo-sets en meedoen aan DJ-contests, het hoort allemaal bij het bestaan als DJ. En wanneer iets met het woord DJ te maken heeft, dan kun je er twee platen gelijk op leggen dat het ook op de Eindhoven DJ University wordt behandeld.

Wil je meer informatie over één van onze opleidingen, stuur dan een mail naar: info@eindhoven-dj-university.nl

Of nòg beter: schrijf je direct HIER in!