DJ opleiding CD

Dj-Training

  • iedere les is opgebouwd met een stuk theorie en uitleg over een bepaald onderwerp, en meteen daarna gaan we achter de knoppen staan om de zojuist besproken theorie in praktijk te brengen. Een ervaren leraar zal de je hierbij bijstaan en begeleiden. De opleiding bestaat uit 12 1-op-1 lessen van 1 uur en kost 389 euro.
  • Tijdens de beginner dj lessen zul je de basis van het dj vak leren. Na de 12 lessen ga je naar huis met de basiskennis waarop je verder kan bouwen. Tijdens de gevorderden lessen zal deze kennis verder uitgebouwd worden tot op een semi professioneel niveau. Inschrijven voor gevorderde opleiding kan meteen na afloop van de beginner opleiding
  • Onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens de beginner opleiding zijn o.a.: uitleg over het dj vak, basis uitleg over de dj apparatuur, de verschillende stijlen dance muziek, opbouw van dance muziek, geschiedenis dance muziek en natuurlijk het balngrijkste het beatmatchen. Wij garanderen dat aan het eind van de opleiding je de basis van het dj-en en beatmatchen onder de knie hebt.
  • Tijdens de dj les digitaal werken we met de apparatuur van de dj school, je hoeft dus niet zelf iets te kopen of mee te nemen. Indien je eigen apparatuur hebt is er de mogelijkheid om deze mee te nemen naar de school om er wat extra uitleg over te krijgen.
Leraar ZIX aan het werk als DJ met cd's

Leraar ZIX aan het werk als DJ met cd’s